Dit doen we voor je

Koekjes bakken

Onze koekjes krijg je bij de koffie en thee in PhilaBruis. Maar je kunt ze ook kopen. Per zakje, of twee…

De koekjes hebben een constante kwaliteit, worden ambachtelijk gemaakt en het meel komt uit een Philadelphia-bakkerij in Hengelo. We variëren in smaken en vormen, maar het geheime ingrediënt is altijd roomboter. Misschien wil je de koekjes graag voor in jouw winkel, bakkerij of kroeg. Daar zeggen we geen nee tegen. 

Licht productiewerk

In ons Werklokaal doen we licht productiewerk. We pakken bijvoorbeeld cadeautjes in, tapen deksels vast, tellen producten af en stoppen het in zakjes. Ook maken we speelgoed schoon en we pakken het in. Vrijwilligers geven dit speelgoed aan kinderen in de wijk die het nodig hebben.

Schoonmaak

We maken schoon bij bedrijven, instellingen en organisaties op loopafstand van PhilaBruis. Op dit moment hebben we genoeg locaties waar we kunnen schoonmaken, dus eigenlijk hebben we geen ruimte meer om ook bij jouw organisatie schoon te maken. Je kunt ons natuurlijk altijd proberen te overtuigen van het tegendeel.

Wassen

We doen de was voor verschillende doelgroepen en beschikken over professionele was- en droogapparatuur. Je was wordt perfect schoon en fris en je krijgt hem netjes opgevouwen weer terug.

Woongroepen
We wassen voor woongroepen van Philadelphia in de regio. We halen en brengen de was. Dat is nog eens ontzorgen. Zo houden begeleiders tijd over voor andere dingen.

Mensen uit de wijk
Ook wassen we voor mensen uit de wijk. We rekenen 2 euro per kilo vuile was.

Kroegen, restaurants, scholen
Daarnaast wassen we voor kroegen, restaurants, scholen en vergaderlocaties. Eigenlijk elke organisatie die een hoop vieze vaatdoeken, theedoeken en handdoeken heeft.

We gaan graag ook voor jou en je organisatie aan de slag. Neem contact met ons op!