Over ons

PhilaBruis is een leer- en werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de wijk Malburgen in Arnhem-Zuid. Bij ons werken mensen met verschillende achtergronden, uit de hele regio. Bij ons is iedereen welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Speels, gezellig, dynamisch en gastvrij. Dat is wat ons typeert. En humor, dat vinden we ook erg belangrijk. We zijn een klein team dat veel plezier met elkaar heeft.

Wat ons bijzonder maakt is dat mensen veel keuze hebben in welk werk ze willen doen. Met alle mogelijkheden die we hebben, zit er altijd iets tussen dat past. Wat alle collega’s met elkaar gemeen hebben, is dat ze een behoorlijke mate van taakgerichtheid en zelfstandigheid hebben.

Wij werken niet zoals een klassieke dagbesteding gezamenlijk in één ruimte aan één taak. Ieder heeft een taak of takenpakket, passend bij iemands mogelijkheden. Wanneer een taak klaar is, volgt controle en terugkoppeling, en dan de volgende taak. Dit vergroot de zelfstandigheid en een gevoel van autonomie.

De ontwikkeling van onze medewerkers vinden we erg belangrijk. We onderzoeken welke talenten en vaardigheden iemand heeft en hoe deze ingezet en ontwikkeld kunnen worden. Iedereen krijgt zijn eigen plek en werk passend bij de mogelijkheden. Onze deskundige werkbegeleiders monitoren en stimuleren ontwikkeling en passen het werkaanbod hierop aan.

We zijn gevestigd in het Bruishuis.